Commissiesollicitaties

SVAAA_CL-6405.jpg

Solliciteer vandaag nog voor een van onze commissies!

De vereniging zoekt jou! Wil jij graag deel uitmaken van een van onze gezellige commissies en mooie dingen neerzetten voor onze leden? Solliciteer dan nu voor een van onze commissies! 

  • Leer nieuwe mensen kennen;
  • Samen aan het werk voor onvergetelijke momenten;
  • Mooi extra'tje voor op je CV
  • Ontwikkel nieuwe skills en doe nieuwe kennis op!

Overtuigd? Wacht niet langer! Stuur een korte motivatie en een CV naar de commissie van jouw keuze en je hoort snel! 

Activiteitencommissie Studiegerelateerd (AC-Studie)

Vind jij het leuk om activiteiten en bezoekjes te organiseren naar bedrijven? En kun jij dit van A tot Z te regelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Commissiehoofd: Kyra Bottema
ac-studie@svaaa.nl

Activiteitencommissie Non-studiegerelateerd (AC-non)

Hey feestbeest! Vind jij het leuk om borrels te organiseren en de vetste feestjes neer te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou! 1...2...3....bier!

Commissiehoofd: Robin Knuevers
ac-nonstudie@svaaa.nl

Mediacommissie

Klik klik...en smile! Ben jij een echte mediatijger die het leuk vind om te werken met foto's, video's, mailings en social media? Dan zoeken we jou! Ervaring met Social Media is een pré

Commissiehoofd: Laurens Bor
media@svaaa.nl

AIR Commissie (AIRco)

Zeewolde, where the magic happens! Onze introductieperiode is dé knallende start van het jaar. Heb jij het in je om een fantastisch evenement uit de grond te stampen? We want you!

Commissiehoofd: Lorenzo Bakker
introductie@svaaa.nl

Senior Student Committee (SSC)

Kennis is een groot goed! De SSC zet zich in om het gat tussen ouderejaars en eerstejaars te verkleinen. Bijvoorbeeld door het geven van bijlessen en lezingen. Heb jij je rollator in de aanslag? Let's go!

Let op: solliciteren mogelijk vanaf derdejaars en hoger
Commissiehoofd: Iris van Raamsdonk
ssc@svaaa.nl

Public Relations (PR)

Trring...SVAAA calling! Lijkt het jou leuk om nieuwe samenwerkingen te sluiten met bedrijven, en de SVAAA op de kaart te zetten in het bedrijfsleven? Dan zoeken we jou!

Commissiehoofd: Annemijn Zemel
publicrelations@svaaa.nl


Voyage-commissie (VoCo)

SVAAA01, cleared for take-off! Lijkt het jou vet om buitenlandreisjes te organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres bij deze gloednieuwe commissie!

Commissiehoofd: Marleen Honsbeek
voyage@svaaa.nl


Hoeveel tijd ben ik kwijt aan commissiewerk?
Het verschilt een beetje per commissie, maar reken op ongeveer 2 uur per week. De meeste commissies vergaderen eens per week, en anders eens per 2 of 4 weken. Tussendoor doe je je commissiewerk meestal zelfstandig, of samen met iemand. Verder is je aanwezigheid bij de Algemene Ledenvergadering (4x per jaar) en Commissieledenvergadering (4x per jaar) verplicht.

Is dit een baantje? Krijg ik er iets voor?
Nee, dit is geen baantje. Maar een extra'tje voor naast school! In ruil voor je harde werk krijg je er veel vrienden voor terug, en regelmatig doen we leuke activiteiten om jullie te bedanken voor je inzet. Jullie maken de SVAAA!

Onze sponsoren