Nieuws

KLM Cityhopper zoekt stagiair Engineering

KLM Cityhopper zoekt stagiair Engineering

Engineering studenten opgelet! KLM Cityhopper is opzoek naar een Meewerkstagair voor haar Reliability Engineering afdeling. 

Meewerkstage Reliability Engineering
Wil jij zo dicht mogelijk bij de operatie van KLM Cityhopper aan de slag gaan en ben jij technisch aangelegd? Ben jij niet bang om initiatief te nemen en noemen ze jou een harde werker? Dan ben jij misschien wel onzo nieuwe stagiair(e) Reliability Engineering!

Jouw werkomgeving
KLM Cityhopper is een volledige dochteronderneming van KLM, bestaande uit een Nederlandse en een Engelse juridische entiteit en is één van de grotere regionale luchtvaartmaatschappijen in Europa. De modern vloot, die bestaat uit Embraer 190, Embraer 175 en de Embraer E195-E2, voert dagelijks ongeveer 300 vluchten uit naar tal van Europese bestemmingen. Bij KLM Cityhopper werken ongeveer 1.500 mensen die zich met groot enthousiasme inzetten om de passengiers de best mogelijke service en punctualiteit te bieden. En dat doen ze met success, want het aantal passagiers stijgt nog steeds.

Jouw bureau staat op de afdeling Technical Services & Fleet Development in hangar 73 op Schiphol-Oost. Zolang er maatregelen vanuit de overhead zijn in het kader van de beperking de verspreiding van het coronavirus kan het ook zijn dat je deels thuis werkt. De afdeling Technical Services & Fleet Development is waar het overzicht wordt gehuoden over de technische staat van de vloot van KLM Cittyhopper. Meer specifiek ga jij aan de slag in het Reliability domein, waar de performance van de vloot geanalyseerd wordt.

Jouw uitdaging
Jouw werkzaamheden bestaan uit een of meerdere teschnische opdrachten, zoals data analyse voor Reliability onderzoek of het analyseren van het onderhoudsproces betreffende de diverse type vliegtuigen. Tevens ondersteun je de engineers op de afdeling in diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het verwerken van technische data en andere diverse projecten. Ook maak je regelmatig een tripje naar Schiphol-Centrum voor het aan bootd brengen van technische vliegdocumentatie.

Wie zoeken wij?
Jij bent een ambitieuze HBO student Aviation Engineering of Luchtvaarttechnologie. Je bent vaardig in Excel en andere Office programma’s. Je bent niet bang om initiatief te nemen, je kunt zowel in een team werken als individueel en je komt het best tot je recht in een dynamische omgeving. Daarnaast spreek je vloeiend nederlands en Engels. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Je bent opzoek naar een stage waarin je kunt meewerken. Het is niet mogelijk een deel van je project mee te nemen in een afstudeeropdracht.

Je bent beschikbaar per augustus of februari voor 5 dagen per week gedurende 6 maanden (de exacte startdatum is bespreekbaar). Daarnaast is het wenselijk dat je enkele dagen voor aanvang van je stage beschikbaar bent om ingewerkt te worden door de huidige stagiair. Ook heb je de mogelijkheid, en ben je beried, om thuis te werken als dit nodig is.

Wat bieden wij?
KLM Cityhopper bidet jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organistatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen.

Een ander voordeel van een stage binnen KLM Cityhopper is de vereniging van en voor stagiairs ‘KLM Taxibaan’. Deze ‘studentenvereniging’vergroot je network en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM en KLM Cityhopper organistatie. De KLM kent een standard stagevergoeding.

Are you ready for take-off?
Herken jij jezlef in bovenstaande omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar onderstaand adres.

In jouw motivatie brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM Cityhopper wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je zou willen leren.

De sluitingsdatum van deze vacature voor aankomende periode is zondag 15 mei 2022 om 17:00 uur. In de week na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uigenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor andere periodes geld een sluitingsdatum van 3 maanden voor start van de stage periode. Veiligheids onderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren of meer weten?
Mail je solicitatiebrief en CV naar: mevrouw Astrid Zoeten: klc.support.office.ts@klm.com
Voor vragen is zei telefonsich bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op nummer 06-10167167.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren