Partners

De Aviation Academy is verantwoordelijk voor de opleiding Aviation binnen de Hogeschool van Amsterdam.

Meer informatie


D&B The Mobility Group is uitgegroeid tot één van Nederlands grotere en meest vooruitstrevende chauffeursbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs en een track record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, 5 sterren hotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenorganisaties.

Meer informatie


Direct Maintenance is al bijna 20 jaar een gecertificeerde dienstverlener in de luchtvaartindustrie. Tussen de vluchten door verzorgen wij het onderhoud van luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates, Etihad, Qatar, BA, UPS en nog veel meer. Wij zijn op een missie om een van de toonaangevende Line Maintenance providers in Europa en Afrika te worden. Sinds april 2019 maakt Direct Maintenance deel uit van de Magnetic MRO-groep. Inmiddels vind je meer dan 20 Direct Maintenance stations, verdeeld over Europa & Afrika en we groeien nog steeds. Passie voor service van hoge kwaliteit maakt deel uit van ons DNA. Wij zoeken mensen die initiatief nehmen en een "can do" houding hebben. Als je open staan voor verandering en je hebt wat nodig is om processen te verbeteren en transparant te communiceren, dan hebben we een geweldige kans voor je.

Meer informatie


Voor werk tijdens en na je studie van Utrecht tot Amsterdam en Den Haag tot Schiphol. Vind snel en makkelijk een baan die bij je past. Door ons uitgebreide netwerk kan jij snel aan de slag. Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer informatie


Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, sinds 1 april 2021 verzorgt Viggo de passagiers- en vliegtuigafhandeling van Transavia op Schiphol. In de jaren 70 is Viggo begonnen met de afhandeling van vluchten en is intussen al 47 jaar lang dé afhandelaar op Eindhoven Airport. Dankzij de inzet van 800 medewerkers helpt Viggo klanten om het beste uit zichzelf te halen Er wordt hierbij meegedacht met problemen en er worden totaaloplossingen aangeboden in luchtvaartdienstverlening.

Meer informatie


Onze sponsoren