Partners

De Aviation Academy is verantwoordelijk voor de opleiding Aviation binnen de Hogeschool van Amsterdam.

Meer informatie


D&B The Mobility Group is uitgegroeid tot één van Nederlands grotere en meest vooruitstrevende chauffeursbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs en een track record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, 5 sterren hotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenorganisaties.

Meer informatie


WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met onze kennis van recruitmentprocessen en onze uitgebreide kennis van de branches waarin wij actief zijn, helpen wij onze opdrachtgevers om gekwalificeerde specialisten op de beste manier, tegen de juiste voorwaarden en volledig compliant te vinden, in te zetten en te behouden. Onze specialisten helpen wij met het vinden van de beste uitdagingen bij aansprekende bedrijven. Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR processen.

Meer informatie


Voor werk tijdens en na je studie van Utrecht tot Amsterdam en Den Haag tot Schiphol. Vind snel en makkelijk een baan die bij je past. Door ons uitgebreide netwerk kan jij snel aan de slag. Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer informatie


Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, sinds 1 april 2021 verzorgt Viggo de passagiers- en vliegtuigafhandeling van Transavia op Schiphol. In de jaren 70 is Viggo begonnen met de afhandeling van vluchten en is intussen al 47 jaar lang dé afhandelaar op Eindhoven Airport. Dankzij de inzet van 800 medewerkers helpt Viggo klanten om het beste uit zichzelf te halen Er wordt hierbij meegedacht met problemen en er worden totaaloplossingen aangeboden in luchtvaartdienstverlening.

Meer informatie


Onze sponsoren