Viggo

Viggo werkt samen met de SVAAA!
Halverwege het studiejaar van 2021 - 2022 zijn gesprekken gestart met Viggo Service Enablers. In eerste instantie was het idee om een bedrijfsbezoek te organiseren. Al snel verschoven de intenties van deze gesprekken en kwam het idee van een sponsordeal naar voren. De uitkomst van alle gesprekken uitten in een samenwerking waarbij beide partijen elkaar ondersteunen. Een duurzame en gezonde samenwerking was snel opgezet. Op 20 mei is het contract getekend en is Viggo dé hoofdsponsor van de Amsterdam Aviation Association. 

Voordelen voor de SVAAA
De samenwerking bestaat onder andere uit een financiele bijdrage voor de SVAAA wanneer leden van de vereniging ook werkzaam zijn bij Viggo op Schiphol. Om zoveel mogelijk profijt uit de samenwerking te halen is het belangrijk dat leden zich via deze webpagina aankondigen dat zij werkzaam zijn bij Viggo. Dit geldt voor het begin van een diensttermijn en het einde van het dienstermijn bij Viggo. De SVAAA profiteert namelijk pas van de deal op het moment dat een lid negen tot twaalf maanden in dienst is. Met die reden wordt via de formulier op deze webpagina geregistreerd wie werkzaam zijn bij Viggo. 

Indiensttreding registreren
Klik hier om jouw indiensttreding bij Viggo te registreren, vul vervolgens het formulier in. 
 
Uitdiensttreding registreren
Klik hier om jouw uitdiensttreding bij Viggo te registreren, vul vervolgens het formulier in. Activiteiten bij Viggo, studiejaar 2022-2023

17-18 november 2022. De eerste activiteit bij Viggo Service Enablers op Schiphol is een feit! Zo'n 74 leden probeerden een plek te bemachtigen om deze exclusieve rondleiding te krijgen voor één van de twee dagen. Echter konden maar 22 studenten deelnemen aan de dagen, met iedere dag elf studenten.

Gedurende de rondleiding kregen de leden onder andere een kijkje in de bagagehal waar alle bagage voor Transavia en Air Europa werd gesorteerd en verzameld. Aan het eind van de turnaround mochten enkele studenten mee in de pushbacktruck die de Transavia vlucht naar Tel Aviv op de centerline plaatste.  

Al met al wordt er teruggekeken op twee interessante dagen!

44432504-A483-4F70-B5A5-F702B7ECCEEB_1_105_c.jpeg
Viggo Tour 18 november


10 maart 2023. Na twee succesvolle dagen in november heeft Viggo weten te regelen dat er wederom elf studenten welkom waren voor een kijkje in de operatie.

De gehele operatie van Viggo werd getoond aan de studenten, van turnaround process tot de baggagehal. Helaas zat het weer deze dag niet mee. Dat heeft de studenten er niet van weerhouden om de dagelijkse gang van zaken bij Viggo te zien te krijgen. 

Ook werd er een rondje rond Schiphol verzorgd waar alle interessant high-lights nog eens werden benoemd. 

Dank aan Viggo voor de leuke dag! 

7B086AFF-0957-4775-A621-D25C8F8894F2_1_105_c.jpeg
Viggo Tour 10 maart

Onze sponsoren