Partners

De SVAAA en haar partners!

WhatsApp_Image_2023-11-19_at_23.11.42.jpeg
Op tour met Viggo Schiphol & de SVAAA!
WhatsApp_Image_2023-11-19_at_23.15.11.jpeg
Op bezoek bij het LVNL hoofdkantoor op Schiphol-Oost!

De studievereniging Amsterdam Aviation Association hecht veel waarde aan haar partners. Door samenwerkingen wordt de vereniging sterker en wordt de kwaliteit verbeterd. Door continu op zoek te zijn naar nieuwe samenwerkingen verstrekt de SVAAA haar positie en creëert de vereniging naamsbekendheid. 

De SVAAA is inmiddels bekend in het werkveld van de luchtvaartsector, een positie waar wij allemaal trots op zijn. De SVAAA kent natuurlijk onze hoofdsponsor, Viggo, waar wij regelmatig te gast zijn met interessante tours bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ook kent onze studievereniging sinds 2023 een nieuwe partner; Luchtverkeersleiding Nederland. 

De SVAAA staat voor het leveren van maatwerk. De vereniging neemt graag de kansen om haar studenten dichter bij het werkveld en het bedrijfsleven te brengen. Hierbij is communicatie met onze vele partners/sponsoren essentieel. Tot op de dag van vandaag is de vereniging nog steeds op zoek naar nieuwe kansen om partnerships/ sponsorships af te sluiten, ten behoeve van onze leden. Zo hopen wij de leukste studievereniging van Amsterdam te blijven, en hopen wij onze leden meer te kunnen betrekken!

Doormiddel van de SVAAA vacaturebank biedt de SVAAA partners en sponsoren de mogelijkheid om open posities direct te laten opvullen doormiddel van werkstudenten en/of pas afgestudeerde studenten. Met de vacaturebank hebben wij meerdere studenten aan de ideale (bij)baan geholpen!


Geïnteresseerd in een samenwerking met de SVAAA? Neem dan contact op met publicrelations@svaaa.nl 

Onze sponsoren