Word lid!

Word lid!

Wil jij lid worden van een van de gezelligste studieverenigingen van Amsterdam? Sluit je aan bij onze vereniging en haal het beste uit je studententijd! Met meer dan 450 leden beleef je de mooiste avonden, leukste feesten en interessantste bezoeken en events! De SVAAA is dé kickstart voor je studietijd waarin je de leukste vriendschappen voor het leven kunt sluiten en jezelf op allerlei vlakken kan verbreden en ontwikkelen! Alles kan, en niets moet. Bij de SVAAA bepaal je zelf hoe actief je bent!

  • De leukste feestjes en borrels waar gezelligheid gegarandeerd is!
  • Mogelijkheid om mee te gaan op interessante bedrijfsbezoeken
  • Vacatures waar jij de leukste (luchtvaart)baantjes scoort!
  • Geregeld bijlessen, lezingen en andere studiegerelateerde activiteiten
  • Een ledenkaart met kortingen bij Amsterdamse bars en clubs
51960718433_6383be759f_6k.jpg

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden van de SVAAA is gemakkelijk! Er is geen loting, dus iedereen kan lid worden! De enige voorwaarde is dat je Aviation studeert aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Kosten lidmaatschap
Eerstejaarslidmaatschap 2023-2024 kost 40 euro
Tweedejaarslidmaatschap 2023-2024 kost 20 euro
Ouderejaarslidmaatschap 2023-2024 kost 10 euro

Let op: een lidmaatschap is anders dan jouw collegejaren op de HvA. Ben je tweedejaarstudent, maar nog geen lid geweest van de SVAAA? Dan ben je voor de SVAAA dus eerstejaarslid. Lidmaatschappen gaan niet altijd samen met je collegejaren. 

Hoe betaal ik?
Als je lid wordt, betaal je direct je lidmaatschap. Mocht je daarna lid willen blijven, wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Uiteraard kun je altijd uitschrijven!

Wat wordt er met mijn contributie gedaan?
Jouw contributie draagt bij aan het levend houden van onze vereniging! Jouw bijdrage zorgt ervoor dat wij leuke en interessante events kunnen organiseren waar jij iets aan hebt. Als Eerstejaars ontvang je ook een lidmaatschapskaart en een echte SVAAA-stropdas, die je kunt dragen op bedrijfsbezoeken.

41883404051_856c5ad7b0_k.jpg

Onze sponsoren