BBQ

Over dit evenement

Categorie
AC-non
Organisator
AC-Non
Datum en tijd
26 jun. 2024 16:00 - 22:00
Locatie
Westerpark Amsterdam

BBQ

BBQ

De zonnestralen staan helaas nog niet op de weersverwachting, dat gaat natuurlijk veranderen de komende weken, en daarom is het weer tijd voor de BBQ! De laatste activiteit van het jaar vindt plaats in het Westerpark in Amsterdam op woensdag 26 juni! Rond 16.00 verzamelen we in het Westerpark. Kom je ook? Er is ruimte voor 18 leden. 

Een ticket kost 10,- tenzij je een ticket neemt die gesponsord is door onze partner YER, dan is je ticket helemaal gratis!

Let op: kies je voor de gesponsorde ticket door YER, dan ga je met het volgende akkoord: jouw gegevens zullen verstuurd worden naar YER, waarna je in de 'Talent Pool' van YER terecht komt. Er is kans dat je gebeld wordt door een consultant van YER. Zij zullen vragen of zij iets voor jou kunnen betekenen voor jouw loopbaan of studententijd. Eventueel kunnen zij jou helpen aan een (afstudeer)stage. De gegevens die gevraagd worden zullen enkel gedeeld worden met YER. Dit is geheel vrijblijvend, je kan te allen tijde uit de Talent Pool stappen. 

Onze sponsoren