Onze commissies

Site-07.jpg
Sybren Meijntz - Commissiehoofd

Activiteitencommissie Studiegerelateerd (AC-Studie)

Dat de luchtvaartwereld heel interessant is, weten alle Aviation-studenten. Hoe alles werkt kan je leren vanuit een tekstboek en door het volgen van colleges. Maar om daadwerkelijk achter de schermen bij de diverse luchtvaartoperaties te kunnen kijken, is een bijzondere ervaring. Om te kunnen zien waar jij later terecht kunt komen is belangrijk voor het stellen van je eigen doelen, om je netwerk op te bouwen en om je te motiveren om toch weer je boeken open te slaan.

De activiteitencommissie studie-gerelateerd houdt zich bezig met de activiteiten die gerelateerd zijn aan Aviation Studies, dit onder leiding van Sybren Meijntz, de voorzitter van deze commissie. De activiteiten die georganiseerd worden sluiten aan op het opleidingsprogramma. De taak van deze commissie is om de theoretische vakken tastbaarder te maken en zo het studeren leuker te maken. Naast dat de activiteiten informatief en een bijzondere ervaring zijn, bieden ze ook de kans om bij bedrijven contacten te leggen voor eventuele stageplaatsen. Georganiseerde activiteiten zijn bijvoorbeeld excursies naar grote bedrijven zoals Transavia en KLM, maar ook defensie: waar we een kijkje kunnen nemen op de werkvloer (en bij de vliegtuigen). Daarnaast organiseert de commissie ook het bezoek aan vliegshows en interessante congressen. Luchtvaart is een zeer dynamische en uiteenlopende wereld. AC-studie biedt je de kans om een kijkje te nemen in deze wereld en misschien kom je tijdens een van de vele excursies wel achter wat jouw droombaan is!

AC-Studie

Sybren Meijntz Commissiehoofd
Steven Verhoeff Commissaris
Annette van Dieden Commissielid
Damian Van ‘t Hof Commissielid
Katja Škulj Commissielid
Lucas Spalink Commissielid
Luuk Serree Commissielid
Bram Verheijden Commissielid


Activiteitencommissie non-Studiegerelateerd (AC-non)

De activiteitencommissie non-studie-gerelateerd houdt zich bezig met de activiteiten die buiten de studie om worden georganiseerd, dit onder leiding van Esther Blaauw. Van gezellige borrels tot trampoline trefbal en van een voetbaltoernooi tot het kerstgala. Deze non studie gerelateerde activiteiten helpen de studenten, naast de drukte van de studie, het jaar door te komen. Daarnaast zorgen alle activiteiten voor een leuke en gezellige sfeer onder de leden.

Daarnaast ondersteunt de commissie andere commissies tijdens bijvoorbeeld reizen, waarbij de commissie mede-verantwoordelijk is voor het regelen van locaties voor borrels en diners.

Site-11.jpg
Esther Blaauw - Commissiehoofd

AC-Non

Esther Blaauw Commissiehoofd
Kyra Bottema Commissaris
Stephan Bekkering Commissielid
Jop Den Boer Commissielid
Floris van Capelle Commissielid
Benji Jurjus Commissielid
Rina van der Kolk Commissielid
Lucie Van Der Lely Commissielid
Kaya Schipper Commissielid
Bas Westerink Commissielid
Site-05.jpg
Tim Winkelhagen - Commissiehoofd

AIR Commissie (AIRco)

De AIRco organiseert jaarlijks de officiële introductie van de Aviation Academy: Aviation Introduction for Rookies (AIR). Tijdens deze introductie leren de studenten hun ‘jaar’ kennen. Onder leiding van Tim Winkelhagen is dit driedaagse event is gevuld met activiteiten waar groepsbinding centraal staat, maar ook alvast een kleine kennismaking met opleiding zelf wordt gerealiseerd. De dagen worden ’s avonds afgesloten met een feest wat de locatie in Zeewolde haar grondvesten doet trillen. Dit omdat wij vinden dat een biertje op zijn tijd ook belangrijk is en onlosmakelijk met het studentenleven verbonden is. Hiermee trachten wij de nieuwe lichting Aviation studenten ook een leuk begin van hun studietijd te bezorgen. De SVAAA is een studievereniging en geen studentenvereniging, er is daarom geen ontgroening. Met het nieuwe AIR concept dat door AIRco ’16 opgezet is kunnen een stuk meer studenten kennis maken met hun jaar. Daar waar voorheen er circa 80 studenten mee gingen met de intro, gingen er met AIR2019 al 175 mee! Het doel van AIRco ’23 is om AIR op een gezonde wijze te laten groeien zodat uiteindelijk – op termijn – alle studenten uit het eerste jaar mee kunnen. Het verleden heeft bewezen dat studenten die mee gegaan zijn op AIR doorgaans beter presteren op de opleiding. Dit komt omdat je op AIR de mede studenten leert kennen waarmee je later voor je tentamens kan leren. Op deze manier probeert deze equipe je een vlammende start in de wondere wereld van de luchtvaart te bezorgen

AIRco

Tim Winkelhagen Commissiehoofd
Amy Koster Commissaris
Robin van der Ark Commissielid
Wouter Burgering Commissielid
Dorith Deaney Commissielid
Luuk Joppe Commissielid
Milan Kasberg Commissielid
Noortje Louman Commissielid
Jop van Meenen Commissielid
Nika Römkens Commissielid
Riccardo Zerbi Commissielid

Mediacommissie

De mediacommissie, onder leiding van Niels Damen, houdt zich bezig met de media binnen de SVAAA. Media is anno 2021 niet meer weg te denken uit ons leven: we lezen ons nieuws voor een groot deel allemaal digitaal. Als mediacommissie proberen wij hier zo goed mogelijk op in te spelen: via Facebook worden alle activiteiten van ac-non, ac-studie en SSC onder de aandacht gebracht, door bijvoorbeeld promotiestukjes en evenementen met jullie te delen. Snapchat en Instagram zijn ook belangrijke media, hierop worden veel activiteiten gepromoot maar ook veel foto’s gedeeld tijdens de borrels en andere evenementen. Daardoor kunnen leden makkelijk en snel toegang krijgen tot de activiteiten die zich binnen de SVAAA afspelen.

Ook verzorgen wij de website, waar zowel leden als niet leden toegang hebben tot veel informatie over de vereniging. Leden kunnen ook met hun eigen account zich snel en gemakkelijk inschrijven voor activiteiten. Daarnaast brengen wij iedere maand de NOTAM uit. Hier staan bijvoorbeeld interviews van leden en een terugblik op afgelopen activiteiten in.  De mediacommissie is dus eigenlijk de schakel tussen de commissies en de leden door alle activiteiten en ideeën van andere commissies onder de aandacht te brengen via de verschillende kanalen.

Site-13.jpg
Niels Damen - Commissiehoofd

Media

Niels Damen Commissiehoofd
Steven Verhoeff Commissaris
Edine van Breemen Commissielid
Laurens Bor Commissielid
Jeffrey van de Veen Commissielid
Site-01.jpg
Tessa Verweij - Commissiehoofd

Public Relations Commissie (PR)

De Public Relations commissie heeft als taak het onderhouden en acquireren van relaties met bedrijven. De commissie wordt geleid en vertegenwoordigd door Tessa Verweij. Hierbij wordt zij ondersteund door de overige leden en de commissaris PR. Als team streven zij op deze manier naar het minimaliseren van de kloof tussen het bedrijfsleven en de opleiding Aviation.

De PR commissie houdt zich bijvoorbeeld bezig met het vinden van bedrijven die onze vereniging willen ondersteunen. In ruil daarvoor trachten wij mooie kansen en connecties voor onze leden te onderzoeken waardoor de luchtvaartwereld laagdrempeliger wordt voor onze leden.

PR

Tessa Verweij Commissiehoofd
Amy Koster Commissaris
Mitchell Broere Commissielid
Marieke Halsema Commissielid
Marleen Honsbeek Commissielid
Juliëtte Hulshof Commissielid
Rafael Feijs Commissielid
Daan Witké Commissielid
Annemijn Zemel Commissielid

Senior Student Committee (SSC)

De studie Aviation bestaat uit vier jaar lagen. De jongere leerjaren uit de studenten van het 1e en het 2e jaar en de oudere leerjaren uit de studenten van het 3e en 4e jaar. Deze laatste groep studenten heeft ervaring opgedaan bij stage en projectwerk gedaan met de Minor. Een deel van de studenten doet dit in het buitenland. De Senior Student Committee - onder leiding van Jens Jeukens - focust zich op deze ‘senioren studenten’. Dit doen we door excursies op hoog niveau te organiseren naar specifieke delen van luchtvaartbedrijven, zoals KLM, LVNL en Schiphol Group, evenals lezingen. Deze excursies en lezingen sluiten aan op de vier specialisaties die worden gegeven op de opleiding. Je krijgt ook meer ‘skills & drills’ vanwege workshops die worden georganiseerd samen met mensen uit het werkveld. De commissie gaat ook de jongere leerjaren helpen. Dit wordt gedaan door middel van het helpen met vakken en projecten van de jongere leerjaren. Ook worden evenementen georganiseerd waarmee de jongere en oudere leerjaren met elkaar in contact komen en er connecties kunnen worden gelegd. Kortom, met de Senior Student Committee krijgt iedereen een beter inzicht en kennis over de lesstof en wordt het gat tussen de jongere en oudere leerjaren verkleind.

Site-09.jpg
Jens Jeukens - Commissiehoofd

SSC

Jens Jeukens Commissiehoofd
Kyra Bottema Commissaris
Laurens Bor Commissielid
Arun van den Eijnden Commissielid
Sam Jacobs Commissielid
Robin Knuever Commissielid
Iris van Raamsdonk Commissielid
Site-06.jpg
Anne Maas - Commissiehoofd

Voyage Commissie (VoCo)

De Voyage commissie, onder leiding van Anne Maas, organiseert reizen naar het buitenland. De reizen variëren tussen korte, lange, studie gerelateerde en niet studie gerelateerde tripjes. In de commissie zetelen net zoals in alle andere commissies commissieleden die zich inzetten voor de reizen. De focus zal gelegd worden op een zo gevarieerd mogelijk aanbod voor het gehele studiejaar. Om een zo groot mogelijk aanbod te bieden, en ieders wensen te vervullen zal voor een reis gezocht worden naar een middenweg waarbij het aanbod van activiteiten groot en gevarieerd is. 

VoCo

Anne Maas Commissiehoofd
Roel van den Boer Commissaris
Maud Bilder Commissielid
Emma Boender Commissielid
Bjorn Calvis Commissielid
Mark van Heijningen Commissielid
Luco van der Kaaij Commissielid
Roy Karregat Commissielid
Sverre Rozema Commissielid

Onze sponsoren