Over de SVAAA

Amsterdam Aviation Association
De studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid voor de studenten van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA), alsmede aan studenten die ingeschreven staan voor een respectievelijke studie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) waarin het vakgebied luchtvaart centraal staat.

De vereniging organiseert diverse activiteiten, zoals bezoeken aan bedrijven en vliegshows, informatieavonden, netwerkborrels en een jaarlijks introductiekamp voor eerstejaars studenten. In samenwerking met de opleiding en de Hogeschool van Amsterdam, proberen wij een informatieve en gezellige bijdrage te leveren voor de Aviation studenten. Hierdoor heerst er een hechte band tussen studenten en docenten van de opleiding. Tevens heeft de vereniging een uitgebreid netwerk in het Aviation werkveld. Daartoe organiseert de SVAAA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten. De SVAAA is nog een vrij jonge vereniging en daarom zijn er nog veel kansen onbenut. De vereniging groeit sterk en omvat inmiddels meer dan 500 studenten van Aviation Academy.

We staan open voor leuke ideeën, feedback of jouw medewerking binnen de vereniging. Voel je vrij om een van de bestuurs- of commissieleden aan te spreken of ons te mailen door op contact te klikken. Houd als lid je email en onze  pagina in de gaten en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

41883404051_856c5ad7b0_k.jpg

Bestuur

Edine van Breemen Vice-voorzitter
Niels Damen Voorzitter
Jens Jeukens Penningmeester
Tessa Verweij Secretaris
CL2223-NIELS.jpg
Niels Damen - Voorzitter
CL2223-EDINE.jpg
Edine van Breemen - Vicevoorzitter
CL2223-TESSA2.jpg
Tessa Verweij - Secretaris
CL2223-JENS.jpg
Jens Jeukens - Penningmeester

Onze sponsoren