DIES Natalis

Over dit evenement

Categorie
Bestuur
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
23 mrt. 2023 20:00 - 00:00
Locatie
Pllek Amsterdam

DIES Natalis

Op 23 maart 2012 is de SVAAA opgericht. Nu 11 jaar later vieren we het voortbestaan van de vereniging nog steeds! Bestuur XI nodigt jou uit voor de viering van DIES Natalis, ter gelegenheid van de verjaardag van de Amsterdam Aviation Association. We zullen deze gelegenheid in stijl vieren tijdens een groots feest aan het strand bij Pllek Amsterdam. De dresscode is Tenue de Ville, dus wij verwachten je in je chiqueste outfit! Dit unieke feest - inclusief onbeperkt drank - wil je niet missen!


Praktisch informatie
Wanneer: woensdag 23 maart van 20:00 tot 00:00 (deuren openen om 20:00)
Waar: Pllek Amsterdam
Dresscode: Tenue de Ville


Kaartverkoop
De ticketverkoop start op 22 februari om 20:00. De verschillende tickettypes zijn hieronder weergegeven. Introducés zijn toegestaan, enkel in combinatie met een ledenticket. Bij aanschaf van een introducé ticket hebben wij de naam nodig. Het achteraf wijzigen van deze naam is mogelijk via je inschrijving. Er zijn geen refunds mogelijk. 

Ledentickets en introducétickets kunnen alleen gekocht worden door leden met geldig lidmaatschap en geactiveerd account bij de SVAAA. Toegang met alumniticket zal geweigerd worden wanneer je geen alumni bent van de Hogeschool van Amsterdam. Alumni kunnen tickets kopen via de aanmeldknop hiernaast, en zich aanmelden als gast.


Tickettype Prijs
Earlybirdticket (voor leden bij de ALV) €35,99
Ledenticket €36,99
Alumniticket €38,99
Introducéticket (i.c.m. met ledenticket) €39,99

Extra informatie
De té gekke locatie van dit jaar bevindt zich in Amsterdam Noord (TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam). Gedurende de avond zijn kluisjes aanwezig, ook zal er security aanwezig zijn. Een DIES-ticket bevat onder andere toegang tot de locatie én een onbeperkt drank arrangement (bier, wijn en fris). Neem een geldige ID/paspoort/rijbewijs mee om je te legitimeren. Tijdens het evenement worden er foto's en video's gemaakt. Bij aanwezigheid van het evenement ga je ermee akkoord dat je mogelijk vastgelegd kan worden op foto of video.


Hoe kom ik gemakkelijk bij Pllek?
Vanaf Amsterdam Centraal pak je het pontje naar NDSM (F4). Vanaf daar is het minder dan vijf minuten lopen totdat je bij Pllek arriveert. De ferry vaart ieder kwartier af vanaf centraal. 


Heb je vragen of opmerkingen?
Je kunt contact opnemen met bestuur via bestuur@svaaa.nl

Onze sponsoren