DIES Natalis: On the Blue Carpet

Over dit evenement

Categorie
Bestuur
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
21 mrt. 2024 20:00 - 22 mrt. 2024 01:00
Locatie
Club Nova - Korte Leidsedwarsstraat 14, 1017 RC Amsterdam

DIES Natalis: On the Blue Carpet

DIES Natalis: De SVAAA 12 jaar jong!

Op 21 maart 2012 viert de SVAAA opnieuw haar verjaardag! Bestuur XII wil je daarom uitnodigen voor DIES Natalis, ter gelegenheid van de verjaardag van de Amsterdam Aviation Association. We zullen dit in stijl vieren tijdens een groots feest bij Club Nova bij het Leidseplein. Het thema is On the Blue Carpet, dus zien we je graag in een nette outfit in de kleuren blauw, zwart en zilver! Dit grootse feest wil je niet missen!


Praktische informatie

Op donderdag 21 maart 2024 ben je van harte welkom bij Club Nova, gelegen aan de Korte Leidsedwarsstraat 14, vlakbij het Leidseplein. De deuren van de club sluiten rond 21:30, dus zorg dat je optijd bent! De club is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer, er is geen plek voor autoverkeer. Het feest zal ongeveer tot 01:00 duren. 

Zorg dat je voor een nette outfit zorgt om te kunnen shinen op de Blue Carpet! Gebruik de kleuren blauw, zwart en zilver in je outfit!
Club Nova Amsterdam; Korte Leidsedwarstraat 14


Tickets

Ledentickets en introducétickets kunnen alleen gekocht worden door leden met geldig lidmaatschap en geactiveerd account bij de SVAAA. Elk lid heeft het recht om één introducé mee te nemen. Vergeet niet in te loggen via je SVAAA account voodat je je ticket haalt!

Early Bird tickets zijn exclusief te verkrijgen op de ALV van 28 februari, op dit moment zal de ticketverkoop openen!

Ben je alumni bij de SVAAA? Ook dan heb je het voorrecht om een ticket te halen! Deze kan je direct op de website bestellen.

Let op! Deelname aan dit evenement is exclusief voor leden/introducés/alumni boven de 18! Leeftijd kan worden gecontroleerd bij binnenkomst.

Ticket Prijs
Ledenticket €16,50
Introducéticket €17,50
Alumniticket €17
Early Bird-ticket €15,-

Bier, wijn, fris en shots!

Gedurende het feest zullen de eerste 1000 biertjes/frisjes/wijntjes volledig kosteloos zijn! Wanneer de voorraad strekt, zal de studentenprijs blijven gelden van €2,50 per biertje. De gehele avond zullen shots verkrijgbaar zijn voor 2 + 1 gratis!


Belangrijke Informatie

Zorg ervoor dat je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis laat. Club Nova staat niet garant voor diefstal gedurende het feest. Tijdens het feest kan je gebruik maken van de garderobe van Club Nova. De garderobe zal €2,- bedragen per jas/tas. Het is verplicht om jezelf bij binnenkomst te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Wanneer je deze niet op zak hebt, zal je bij de deur worden geweigerd. Tijdens het evenement worden er foto's en video's gemaakt. Bij aanwezigheid van het evenement ga je ermee akkoord dat je mogelijk vastgelegd kan worden op foto of video.

Let op! DIES Natalis is een evenement exclusief voor leden boven de 18+! Bij het kopen van je ticket ga je akkoord dat jij (en je introducé) boven de 18 zijn.


Vragen & contact

Deze activiteit wordt volledig georganiseerd door het Bestuur. Je kan het Bestuur contacteren via het e-mailadres: bestuur@svaaa.nl.

Onze sponsoren