Maastricht

Over dit evenement

Categorie
AC-Studie
Organisator
AC-Non
Datum en tijd
22 dec. 2022 08:00 - 23 dec. 2022 18:35
Locatie
Maastricht

Maastricht

Mestreech here we come!

Op 22 december gaan we weer naar Maastricht! Tijdens dit tweedaagse uitje zullen we van een bomvol programma genieten! We gaan langs op Maastricht Airport (+ airside tour), nemen een kijkje in de hangaar van SAMCO, en gaan we langs bij Eurocontrol! Uiteraard kan de stad niet ontbreken, waar we na het dagprogramma zullen neerstrijken voor een diner. Daarna gaan we het nachtleven van Maastricht onveilig maken en daarna lekker slapen (of niet..) bij Stayokay Maastricht! De dag erna is er nog een gelegenheid om samen met de groep een kijkje te nemen op de kerstmarkt op het Vrijthof, en daar te gaan schaatsen!

Er kunnen 40 leden mee op deze activiteit en een ticket kost €27,65, inclusief overnachting in Maastricht. Het dagprogramma zal verlopen in twee groepen, en uiteraard kan je je voorkeur opgeven. Groep 1 gaat langs bij EUROCONTROL, en Groep 2 krijgt een airside tour op MST. Indien er meer animo is dan capaciteit zul je ingedeeld worden in een van de groepen.

Dagprogramma

09:00 Vertrek per trein vanuit Utrecht Centraal naar Maastricht
11:45 Aankomst bij SAMCO Maastricht
12:00 Presentatie en rondleiding hangar SAMCO
13:30 Groep 1: Presentatie bij EUROCONTROL
14:30 Groep 1: Rondkijken simulator EUROCONTROL
13:45 Groep 2: Start Airside Tour MST
16:30 Gezamelijk vertrek naar centrum Maastricht en check-in Stayokay
19:00 Diner 
21:00 Borrel en de stad in!

Voor deze reis geldt ook weer een zwarte-lijst regeling. Dit betekent dat je je niet kunt afmelden nadat je een ticket hebt gekocht, en dan dus ook geen geld terug krijgt. Daarnaast wordt je op de zwarte lijst geplaatst voor activiteiten in de toekomst.

 

 

Onze sponsoren