Skireis Risoul

Over dit evenement

Categorie
Voyage
Organisator
VoCo
Datum
23 - 30 mrt. 2024
Locatie
Risoul, Frankrijk

Skireis Risoul

Let op: de inschrijving is reeds gesloten. 


De SVAAA op de latten!

Het is alweer bijna zo ver: de jaarlijkse SVAAA skireis komt er weer aan. Van 23 tot en met 30 maart reizen wij weer af naar Risoul - Frankrijk, om daar van de sneeuw te gaan genieten. Met 46 leden reizen we vanaf station Amsterdam Amstel naar het pittoreske dorpje in Frankrijk. Net als afgelopen jaar zal je in groepjes van vier tot zes personen in appartementen met keuken en woonkamer verblijven. Vanuit het complex kun je direct de piste op of de bar in voor een dansje en drankje. Klik hier om de dagplanning te zien. 

Heb jij, net als wij, ook super veel zin om met al je vrienden van de vereniging lekker te gaan skiën, snowboarden en feesten? Kan jij ook niet wachten tot je weer kan genieten van al die Schnapps, Aperol, Schnitzel en Kaiserschmarren? Meld je dan aan!


Wat gaat het kosten? 
Het basispakket wat hieronder staat beschreven kost €489,99. Bij de inschrijving hoeft niet het volledige bedrag betaald te worden, maar zal een aanbetaling voldaan moeten worden. Deze bedraagt €240,-. Het resterende bedrag van €249,99 zal later gefactureerd worden. Over dat exacte moment, ontvang je later nog informatie. De ene persoon heeft een hele uitrusting thuis liggen, en de ander wellicht niet. Met die reden is het daarom ook mogelijk om een uitrusting te huren via ons, of om geen extra materiaal te huren. De opties waar je uit kunt kiezen staan ook hieronder beschreven.  


Het basispakket bestaat uit:

  • De busreis van en naar Risoul;
  • Skipas voor zes dagen skiplezier;
  • Vijf overnachtingen in het appartement gevestigd aan de piste;
  • Elke ochtend broodjes vers van de bakker verzorgd de Voyage Commissie;
  • Dé SVAAA Ski-trui;
  • Een week lang plezier met medestudenten!

Het is ook mogelijk om via de vereniging materiaal te huren. Klik hier om de materiaallijst te zien. Let op: je hoeft bij de inschrijving nog niet aan te geven of je materiaal wil huren.  


Belangrijke informatie:

  • Let op: Bij het aanschaffen van een ticket treden de algemene voorwaarden in werking en bij deelname de gedragscode. Wij gaan er vanuit dat je hiermee akkoord gaat. 
  • Let op: Ter plekke zal een borg voor het appartement in contant voldaan moeten worden. De verwachting is dat deze borg ongeveer €100,- bedraagt. Over het exacte bedrag volgt later meer informatie. 
  • Let op: Voor jouw aanmelding worden een aantal onderdelen gevraagd waaronder: jouw volledige naam zoals in paspoort, naam en telefoonnummer thuisblijver, kledingmaat en of jij een reisverzerking met wintersportdekking hebt. 

Frequently asked questions: 
Ik heb geen eigen materiaal, kan dat via jullie? 
Dat kan zeker via ons geregeld worden. Er zijn een aantal verschillende opties beschikbaar waar je uit kunt kiezen, zoals hierboven benoemd in het document. Mocht je materialen willen huren hoef je dit op een later moment pas door te geven en niet tijdens de inschrijving.  

Ik beschik over mijn eigen materiaal, mag ik die meenemen?
Dat mag zeker! 

Moet er borg betaald worden voor de reis?
Ja, het appartement waar wij verblijven vraagt borg. Naar verwachting zal dit 100 euro zijn. Het exacte bedrag zal later bekend worden. 

Moet ik zelf zorgen voor slaapspullen?
Bedlinnen en handdoeken zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf mee moeten nemen. 

Wordt lunch en diner verzorgd tijdens de reis?
Nee, dit zit niet bij de prijs inbegrepen. 


Heb je nog vragen? Mail dan naar voyage@svaaa.nl

Let op: de inschrijving opent vrijdag 24 november om 20:00!

Onze sponsoren