Teuge Airport

Over dit evenement

Categorie
AC-Studie
Organisator
AC-studie
Datum en tijd
30 sep. 2022 10:30 - 15:30
Locatie
Teuge Airport

 Teuge Airport

Teuge Airport

Op 30 September is het zover en staat ons eerste studieuitje van het jaar alweer gepland! Deze trappen wij af op Teuge Airport. Op het vliegveld zullen we meerdere General Aviation bedrijven bezoeken zoals DEAC (Dutch Electric Aviation Center) en de E-Flight Academy. Wij worden om 10:30 op Teuge verwacht. Het dagprogramma zal duren tot 15:30. Daarnaast hebben we nog een speciale actie kunnen regelen voor diegene die daar zin in hebben! Aan het eind van het programma heeft de E-Flight Academy ons ook de optie geboden om een proefvlucht in een Elektrische Pipistrel te krijgen of een proefles in de sim te nemen. Deze opties zijn echter wel tegen betaling. Een proefvlucht van 20 minuten in de Pipistrel kost 175 euro en de proefles van 15 minuten in de sim is 50 euro. Aan het einde van het dagprogramma is iedereen vrij om weer richting huis te keren, behalve voor diegene die gekozen hebben voor de extra's.

Let op! Er is plaats voor 24 deelnemers in totaal, wanneer er meer aanmeldingen zijn zal er een loting plaatsvinden. ......

Let op! Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kan. Mocht je ingeloot worden en toch niet kunnen, kan dit resulteren in een plaats op de zwarte lijst. 

Voor deze activiteit zijn er drie tickettypes. Bij elke ticket zit de rondleiding inbegrepen. Wil je graag aan het eind van de activiteit een proefvlucht of proefles maken? Kies dan een van de andere twee tickets. Lunch wordt door DEAC gereregeld.

 

Onze sponsoren