The 18th Aviation Management Conference

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Public Relations
Datum en tijd
11 jan. 2023 10:00 - 17:00
Locatie
Scarabee Hoofddorp

The 18th Aviation Management Conference

Op 11 januari zal de 18de Aviation Management Conference worden gehouden! Dit jaar heeft de SVAAA weer een samenwerking met AMC. Dit houd in dat er vanuit ons plek is voor 30 leden om naar dit Conference in Hoofddorp te gaan en ook nog voor slechts de helft van de prijs van een normaal ticket namelijk 10 euro.

De 18e Aviation Management Conference wordt dit jaar georganiseerd door veertien Aviation Honours Management studenten. De conferentie geeft inzicht in de beweging naar hybride luchtvaartoperaties met de komende innovaties. De conferentie belicht de kansen en uitdagingen in hybride processen, rekening houdend met verbeteringen door digitalisering, drijfveren voor duurzaamheid, accommodatie voor groei en stimulering van samenwerking. Meerdere sprekers zullen nieuwe inzichten presenteren over de essentiële acties in de tijdlijn tot 2035 voor de toekomstige groei van de luchtvaart. Het is een unieke conferentie die facetten bevat over de stappen die tegen 2035 moeten worden genomen om de uitdagende doelstellingen inzake net-zero emissies voor 2050 te bereiken.

Sprekers als Meiltje de Groot, CEO van Groningen Airport Eelde, en Adrian Young, Senior Aviation Consultant bij To70 staan al op de lijst! Om precies te weten wie er allemaal gaat spreken op deze conferentie kan je de Instagram van AMC in de gaten houden: Amconference2023. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Onze sponsoren