Passenger Employee

Over Viggo

Viggo kent een rijke historie op Eindhoven Airport, sinds 1 april 2021 verzorgt Viggo de passagiers- en vliegtuigafhandeling van Transavia op Schiphol. In de jaren 70 is Viggo begonnen met de afhandeling van vluchten en is intussen al 47 jaar lang dé afhandelaar op Eindhoven Airport. Dankzij de inzet van 800 medewerkers helpt Viggo klanten om het beste uit zichzelf te halen Er wordt hierbij meegedacht met problemen en er worden totaaloplossingen aangeboden in luchtvaartdienstverlening.

Viggo

Passenger Employee

 • Geplaatst op 15 sep. 2023
 • Vacatures
 • Schiphol
 • 22-38 uur / week
 • Vaste dienstverband

Viggo groeit en dit doen wij graag samen met jou! Groei jij met ons mee en word jij onze nieuwe Passenger Employee?

Wil jij werken op Schiphol Airport? Dat jij alles op alles zet voor de ultieme passagiersbeleving vinden wij noemenswaardig. Samen met jouw enthousiasme en glimlach vertrekken onze passagiers met een blij gevoel aan hun reis. De afdeling Passenger verzorgt alle werkzaamheden m.b.t. het afhandelen van passagiers voor onze klanten Transavia, Air Europa, Icelandair, ITA Airways en binnenkort mogen wij Etihad Airways verwelkomen aan boord!

Wat ga je doen:
Jij komt als grondsteward(ess) (Passenger Employee) te werken op verschillende plekken binnen Schiphol Airport met uiteenlopende werkzaamheden. Je gaat je bezig houden met het gehele check-in en boarding proces. Jij controleert de reisdocumenten, checkt op ruimbagage, handbagage en eventueel overbagage.

Bij de gate ben jij verantwoordelijk voor het tijdig vertrekken van jouw vlucht. Hier scan je de boardingpassen, controleer je de reisdocumenten en neem je eventuele overtollige handbagage in. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om ook de passagiers op een professionele manier te woord te staan die het niet altijd eens zijn met de regels van de luchtvaatmaatschappij.

In de aankomsthal sta jij passagiers te woord en maak je rapporten op met betrekking tot gevonden, verloren en vermiste bagage.

Wie ben jij:
Om als grondsteward(ess) bij Viggo te werken is het belangrijk dat je aan een aantal voorwaarden voldoet:

 • Je bent een stralende gastvrouw/heer die ervoor zorgt dat de passagiers met een blij gevoel aan zijn/haar reis begint;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als grondsteward(ess);
 • Een afgeronde MBO-4 opleiding, het liefst in de Luchtvaartdienstverlening of Travel & Hospitality;
 • Je bent flexibel, onregelmatige werktijden als ook werken in het weekend is geen probleem voor jou. Onze werktijden zijn tussen 00.00- 23.59 uur maar onze piek ligt vooral in de nacht/ zeer vroege ochtend;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en kunt Schiphol te allen tijde bereiken;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden, zelfs onder tijdsdruk;
 • Je hebt voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal A1/A2 niveau).

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Klik dan hier voor de website van Viggo!

Onze sponsoren