Cybersecurity adviseur (senior)

Over LVNL

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) is het Nederlandse orgaan dat verantwoordelijk is voor veilige afhandeling van Air Traffic Control diensten binnen het Nederlandse luchtruim. Naast luchtverkeersleiders draait LVNL op technici, IT'ers, en vele andere belangrijke functies. Het motto van LVNL luidt: "Samen luchtvaart mogelijk maken".

LVNL

Cybersecurity adviseur (senior)

 • Geplaatst op 22 sep. 2023
 • Vacatures
 • 38 uur / week
 • Vaste dienstverband

registratie en evaluatie van cybersecurity incidenten. Je stuurt op de volledigheid en juistheid van ISMS registraties en monitort de verlopen van deadlines van verbeterplannen en excepties. Je rapporteert uit ISMS registraties aan de manager cyber. 

Ten slotte draag je bij aan het uitdragen van cybersecurity doelen, richtlijnen en werkwijzen en geef je awarenesstrainingen. Je organiseert en coördineert cybersecurity awarenesstrainingen en specifieke cursussen, inhoudelijk bijdragen aan de cybersecurity volwassenheid van de organisatie door toegankelijke uitleg van cybersecurity onderwerpen te geven tijdens bijeenkomsten, trainingen en via uitingen op intranet. Je coördineert en draagt bij aan cybersecurity crisisoefeningen en stelt een cybersecurity communicatieplan op en voert deze uit. 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Cyber.

Je komt te werken bij de afdeling Systems & Infrastructure (S&I), die verantwoordelijk is voor het beheer en ontwikkeling van alle corporate- en luchtverkeersleidingsystemen van Luchtverkeersleiding Nederland. Cybersecurity is één van de toprisico’s voor LVNL. Het verhogen van de weerbaarheid tegen cybersecurity incidenten heeft hierom een hoge prioriteit. In de afgelopen jaren is binnen LVNL de inzet en aandacht op dit terrein stapsgewijs vergroot. Als vervolgstap is besloten de S&I brede cybersecurity taken onder te brengen in een nieuwe afdeling Cyber. Binnen S&I is deze nieuwe afdeling verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de LVNL-infrastructuur (IT en OT) tegen cyberdreigingen en ontwikkeling van de cybersecurity architectuur en het security managementsysteem. Voor deze nieuwe afdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze Senior Cybersecurity Adviseur.  

WIE BEN JIJ?

Veiligheid is onze hoogste prioriteit en vakkundigheid staat voorop. Met jouw technische kennis, communicatieve - en coördinerende vaardigheden maak je samen met ons luchtvaart mogelijk. Je houdt overzicht, hebt aandacht voor kwaliteit, zet ideeën om in acties en neemt verantwoordelijkheid. Met jouw bijdrage breng jij Luchtverkeersleiding Nederland naar een nog hoger niveau. 

Functie eisen: 

 • Bachelor- of Masterdiploma in Computer Science, Information Technology of een gerelateerd vakgebied; 
 • Kennis van netwerkbeveiliging, cyberbeveiliging en informatiebeveiliging; 
 • Bekendheid met beveiligingsstandaarden en -protocollen zoals ISO 27001, NIST, CIS Controls, etc. ;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe beveiligingsproblemen duidelijk en beknopt uit te leggen; 
 • Vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie, waaronder IT-teams en het management;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Gedegen kennis/ervaring met risicomanagement, requirementsmanagement, ontwikkel methodieken en cyber security & safety assessments;
 • Didactische vaardigheden. 

WAT KRIJG JIJ? 

Je komt te werken in een professionele, vakkundige en hechte organisatie. Als bedrijf in een unieke en boeiende omgeving, zijn we trots dat we ieder moment van de dag zorgen voor een veilige en vlotte afhandeling van luchtverkeer, en zo Nederland al meer dan 90 jaar verbinden met de wereld.

Verder bieden we:

 • Salaris (op basis van 38 uur) tussen € 5.079,- en € 8.478,- per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Een 13e maand, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra verlof bij te kopen;
 • Deelname aan het pensioenfonds voor overheid en onderwijs (ABP);
 • Opleidingen en trainingen om je verder te ontwikkelen;
 • Actieve personeels- en jongerenverenigingen;
 • Een fitnessruimte die 24/7 open is en een bedrijfsrestaurant.

Onze teams kenmerken zich door een informele, gezellige en open werksfeer, met oog voor elkaar. Kom jij bij ons werken? Solliciteer dan nu via de button onderaan deze pagina!

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.

Je komt te werken in een professionele en vakkundige organisatie. Als bedrijf in een unieke en boeiende omgeving, zijn we trots dat we ieder moment van de dag zorgen voor een veilige en vlotte afhandeling van luchtverkeer en zo Nederland al meer dan 90 jaar verbinden met de wereld.

 

EN WAT VIND JIJ BELANGRIJK?

Dat horen we graag in een gesprek! 

Ben je enthousiast en heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Je kunt contact opnemen met Yoram Obbens via j.obbens@lvnl.nl of 06 4210 5817. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Milou de Groot (HR Adviseur) via milou.degroot@lvnl.nl

 

Onze sponsoren