Regional Jet Center

Over dit evenement

Categorie
AC-Studie
Datum en tijd
29 feb. 2024 14:00 - 1 mrt. 2024 16:00
Locatie
Schiphol Oost

Regional Jet Center

Regional Jet Center

Op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart gaan we langs bij het Regional Jet Center op Schiphol-Oost! Deze dochteronderneming van KLM, vroeger ook bekend als Martinair Maintenance & Engineering, is gespecialiseerd in het onderhoud van Embraer toestellen, en is gevestigd in de vroegere Fokker fabriek, hangaar 73. 

Tijdens deze activiteit zullen we een presentatie krijgen over het Regional Jet Center, die deels zal gaan over innovatie, en uiteraard ook een bezoek brengen aan de hangaar. Een groepsfoto in één van de Embraers kan natuurlijk niet ontbreken. De activiteit vangt op 29 februari aan om 13:00. Op 1 maart vangt de activiteit aan om 12:00! De activiteit zal ongeveer vier uur duren. 

Er kunnen slechts 11 leden per dag mee tijdens dit bezoek. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan de capaciteit, wordt er geloot. De standaardvoorwaarden omtrent het deelnemen aan deze activiteit en de loting zijn van toepassing. Schrijf je dus alleen in als je zeker weten mee kunt gaan op deze datum. De inschrijving sluit op 19 februari om 12:00. 

Let op: het meebrengen van een geldig ID en/of paspoort is verplicht voor deze activiteit. Een rijbewijs is NIET voldoende. 

Let op: Je mag je maar voor een dag aanmelden. Meld je dus aan op of alleen de donderdag of alleen de vrijdag

Onze sponsoren