ILA Berlijn

Over dit evenement

Categorie
Voyage
Organisator
VoCo
Datum
5 - 8 jun. 2024
Locatie
Berlijn

ILA Berlijn

ILA Berlin: Pioneering Aerospace since 1909!

Let op: de inschrijving is reeds gesloten. 

Na een aantal jaar gaat de SVAAA weer naar een airshow, dit maal naar ILA in Berlijn! Helaas vielen alle airshows de afgelopen jaren midden in tentamen periodes waardoor het lastig was om de reis te organiseren. But we're back! Naast het bezoek aan ILA zal ook de stad Berlijn ontdekt worden tijdens deze trip. Dit wil je niet missen! Check hier de Flickr pagina voor een kleine throwback naar ILA in 2018! 


Dagprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Woensdag 5 juni
Om 05:59 vertrekt de trein van Amsterdam Centraal richting Berlin Hauptbahnhof. Het is mogelijk om tussenstations waar gestopt wordt op te stappen. We zullen met de IC Berlijn reizen naar de Duitse hoofdstad. Dit is een rechtstreekse trein, we gaan niet overstappen. Zodra we zijn aangekomen in Berlijn zullen we reizen naar The Circus Hostel, dit zal zijn rond 12:00. De voyage commissie zal tickets overhandigen voor het openbaar vervoer. Deze tickets zijn te gebruiken in de trein, metro, tram en bus. 

Donderdag 6 juni
Deze dag zal de eerste volledige dag in Berlijn zijn. Op deze dag gaan we ILA bezoeken! Natuurlijk zal in de ochtend eerst een ontbijtje gescored moeten worden, ergens op de hoek van de straat! In Berlijn zijn veel kleine bakkerijen te vinden waar je ontbijt kunt halen. De exacte tijden zullen later bekend gemaakt worden aan de deelnemers. 

Vrijdag 7 juni
Op vrijdag is het tijd om bij te komen van de drukke donderdag! Deze dag staat een non-studie activiteit op de planning. De SVAAA kan natuurlijk niet naar Berlijn gaan zonder het nachtleven te ontdekken. In Berlijn zijn veel clubs te vinden! Een aanrader: Soda Club Berlin of Matrix Club Berlin. 

Zaterdag 8 juni
Zaterdag is het weer tijd om terug te gaan naar Amsterdam. Dit keer niet per trein, maar per vliegtuig! We vertrekken om 19:10 en komen om 20:40 weer aan op Amsterdam Schiphol Airport! Nu kan iedereen lekker naar huis om uit te rusten. 


Wat is er inbegrepen?

  • Treinticket per IC Berlijn (heenreis)
  • Vliegticket per Easyjet inclusief handbaggage (terugreis) (check de bagage afmetingen hieronder)
  • Accommodatie in The Circus Hostel (3 nachten)
  • OV-kaart voor onbeperkt reizen in Berlijn (3 dagen)
  • Ticket voor ILA Berlijn (t.w.v. €60,-)

Wat moet ik meenemen?

  • Geldig identiteitsbewijs en/of paspoort
  • Jasje-dasje (dus SVAAA-das + jasje, dit is verplicht!)
  • Uitgaanskleding voor het nachtleven
  • Genoeg kleding voor de weersomstandigheden
  • Let op: de bagage afmetingen voor het vliegtuig zijn als volgt: klein stuk handbagage 45x36x20 cm

De reis kost €349,99 en er kunnen 21 leden mee. De volledige reissom zal betaald moeten worden bij het inschrijven. Afmelden is na inschrijving NIET mogelijk, zorg er dus voor dat je zeker weet dat je mee kunt gaan op deze reis. De inschrijving opent aankomende vrijdag 1 maart om 20.00u via de website. VOL=VOL.

Met het inschrijven ga je volledig akkoord met de Algemene Voorwaarden van de SVAAA. De reis zal begeleid worden door leden van de Voyage-commissie, wiens aanwijzingen ten alle tijden opgevolgd moeten worden tijdens georganiseerde elementen van deze reis. De SVAAA is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor voorvallen die plaatsvinden buiten de georganiseerde elemementen van deze reis. Als lid ga je er mee akkoord dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele reisverzekeringen en ziektekostenverzekeringen voor het buitenland.

Onze sponsoren